Сини патладжани с чеснов сос

04/10/2013
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 391
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 - 3 бр.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - зехтин
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

нарежете патладжаните на филии, леко ги оваляйте в брашно и ги изпържете.

В мазнината от пърженето запържете брашното, разредете го с вода до желаната гъстота и подправете със сол, черен пипер, счукан чесън, оцет.

Заливат се патладжаните с чесновия сос. Така може да приготвите и тиквички.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар