Сини патладжани с чеснов сос

04/10/2013
от Драгомир НедевНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 346
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

нарежете патладжаните на филии, леко ги оваляйте в брашно и ги изпържете.

В мазнината от пърженето запържете брашното, разредете го с вода до желаната гъстота и подправете със сол, черен пипер, счукан чесън, оцет.

Заливат се патладжаните с чесновия сос. Така може да приготвите и тиквички.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар