Пържено месо

03/10/2013
от ГалаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 184
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

  • месо - 1.5 кг телешко, овнешко или свинско от бут
  • сол
  • черен пипер
  • бахар
  • лук - 250 г
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на големи парчета, измийте го и го набодете с нож.

По желание може да счукате леко месото в хаван, като го овкусите със сол и черен пипер и го объркате с накълцания лук и магданоз.

Всичко се прехвърля в голям тиган със сгорещена мазнина и се изпържва до готовност. Поднася се топло с гарнитура от печени картофи.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар