Специалитет Корона

15/09/2016
Станка
отСтанкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – 180 г контрафиле
  • бекон – 30 г
  • гъби – 30 г
  • кашкавал – 30 г
  • пушено сирене – 30 г
  • яйца – 2 бр.
  • картофено пюре – 100 г
  • спанак – 100 г замразен
  • броколи – 100 г
  • домати – 50 г
  • краставици – 50 г
  • маруля – 20 г
  • бутертесто – 50 г
  • маргарин – 5 гр
  • сметана – готварска 30 г
  • олио – 200 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го нарежете на порции. Начукайте го и го овкусете.

Направете плънката от бекон, варено яйце, пушено сирене, гъби и кашкавал. Поставете в средата месото и му придайте кръгла форма. Панирайте в яйце и пържете до зачервяване.

От бланширания спанак, сметаната и зеленчуците пригответе пюре, което използвайте за канапе.

Задушете броколите и разтворете картофеното пюре. От бутертестото оформете коронка и изпечете.

Гарнирайте с пресни домати, картофено пюре, краставици, маруля и броколи. Поднесете с гъбен сос.подобни рецепти тук
5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар