Бирена панировка

27/09/2013
Десислава Недева
отДесислава НедеваНовак
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36 481
  • Преглеждания за месеца149
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • бира - 200 мл
  • брашно - 200 г
  • яйца - 1 бр. + 2 белтъка
  • олио - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте отделно от съставките белтъците на сняг. В друга купа разбийте бирата с брашното, олиото и яйцето.

Добавете сол и черен пипер на вкус и леко объркайте тази смес с белтъка.

Топва се и се пържи на маслена баня.подобни рецепти тук
5 14
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Бистра
Бистра
11.10.2013 15:12
Сложете и една лъжица горчица и става идеално, може да се панира почти всичко, за което се сетите, а с патафри по ресторантите панират кашкавал и сирене нарязани на малки кубчета и е много популярно, но и при двата случая са добри, когато са горещи
0
1
Дани
Дани
28.09.2013 14:45
Нарича се Патафри. Става много вкусно, но за предпочитане се приготвя с пилешко филе защото е по-крехко.
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв