Шницели на фурна

30/09/2013
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции9 бр.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Необходими Съставки

Приготвяне

Омесете каймата с подправките и бирата, настъргания лук и настърганите картофи. Оставете в хладилник за 30 минути.

След това с намазнени ръце оформете шницели с дебелина около 1-2 см с размера на дланта ви.

Всеки шницел овалвайте в галета и ги подреждайте в голяма тава, застлана с хартия за печене или алуминиево фолио, предварително намазнени.

Изпечете шницелите за около 30 минути в предварително загряна на 190-200 градуса фурна. [подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

мони ралчева
мони ралчева
23.10.2013 16:04
бирата да я броим към подправките ли
0
1
Лилия
Лилия
02.10.2013 19:44
Бирата къде се добавя?
0
0
konvoec
konvoec
15.01.2016 10:29
Как къде се добавя, сладур, пие се :D
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията