Шницели на фурна

30/09/2013
от Дора ЯнчеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции9 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 576
  • Преглеждания за месеца257
  • Преглеждания за седмицата50
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с подправките и бирата, настъргания лук и настърганите картофи. Оставете в хладилник за 30 минути.

След това с намазнени ръце оформете шницели с дебелина около 1-2 см с размера на дланта ви.

Всеки шницел овалвайте в галета и ги подреждайте в голяма тава, застлана с хартия за печене или алуминиево фолио, предварително намазнени.

Изпечете шницелите за около 30 минути в предварително загряна на 190-200 градуса фурна.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

мони ралчева
мони ралчева
23.10.2013 16:04
бирата да я броим към подправките ли
0
1
Лилия
Лилия
02.10.2013 19:44
Бирата къде се добавя?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв