Гъбена супа с език

29/09/2013
от Адем ТехирНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо341
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете телешкия език да се вари заедно със ситно нарязаните моркови, лук и целина. Подправете с дафинов лист и черен пипер и варете до омекване.

Извадете сварения език и още докато е топъл го обелете и нарежете на филийки. Загрейте маслото и запържете гъбите.

Когато омекнат, ги добавете в бульона от езика и варете 20 минути. Посолете, добавете езика и варете още 10 минути на тих огън.

Преди поднасяне поръсете с магданоз. Ако добавите към супата накрая 100 мл готварска сметана, ще стане още по-вкусна.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар