Пържен език

25/09/2013
Milan
отMilanНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 519
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар.

След като езикът омекне, извадете го, обелете го. Изчакайте да изстине и го нарежете на филии. Овкусете го със сол и черен пипер.

Всяка филийка потапяйте в разбито яйце и галета и изпържете в сгорещена мазнина.

Поднесете пържения език със сос по избор.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар