Бирена яхния с телешко месо

23/09/2013
от Галя ВасеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо963
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и задушете нарязаното на кубчета телешко месо. Когато месото поомекне добавете ситно нарязания лук и запържете до златисто. Поръсете с брашното, добавете червен пипер, соб на вкус и разредете с бирата. Пуснете дафиновия лист и кипнете.

Долейте малко вода и задушавайте ястието на тих огън до изпаряване на течността и готовност на месото.

Направете канапе от сварения ориз, сипете една порция от месото и поръсете със ситно нарязан пресен магданоз и черен пипер.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар