Шоколадов сладкиш с ябълки

23/09/2013
от VessiНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 992
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо смесете какаото с маслото. При непрекъснато бъркане добавете захарта, яйцето, бакпулвера, солта, ванилията, брашното и ситно натрошените орехови ядки. Разбъркайте до получаването на еднородна маса.

Ябълките се обелват и се почистват от сърцевината. Нарязват се на кубчета и се добавят към сместа. Всичко се обърква отново и се изсипва в предварително намазнена форма.

Сладкишът се пече 40-45 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. След изпичането се оставя за кратко да се охлади и се намазва обилно с течен шоколад. Може да поръсите с пудра захар.подобни рецепти тук
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

неделя
неделя
03.10.2013 15:41
едно яйце как ще поеме 3ч.брашно
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв