Свински пържоли със сос от горчица

06/11/2011
от ПолиНовак
"Вкус, който гали небцето и обещава наслада!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 648
  • Преглеждания за месеца220
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Набрашнете леко парчетата месо. Разтопете маслото в тиган с незалепващо покритие на среден огън. Задушете месото за около 3 минути от всяка страна, докато се зачерви. Извадете пържолките и по възможност ги запазете топли.

Изсипете бульона в тигана, увеличете температурата, докато течността заври, а остатъците от месото, залепени по дъното, се отлепят. Сложете джинджифила и варете 2 минути, като непрекъснато бъркате.

Добавете горчицата и лука, сол и черен пипер на вкус. Сервирайте пържолките с така приготвения сос.

подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар