Телешки медальони с вино

16/09/2013
Василия
отВасилияНовак
"Знаете ли коя е най-подходящата гарнитура за тези телешки медальони с вино или са си съвършени и така?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 854
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме телешкото месо на медальони, леко ги начукваме. Сгорещяваме маслото и изпържваме арпаджика до златисто.

Когато лукчетата омекнат ги изваждаме и в същата мазнина изпържваме телешките медальони до готовност.

Заливаме ги с бяло вино, подправяме със сол и черен пипер и задушаваме на тих огън около 10 минути.

Добавяме запържените лукчета и шунката, нарязана на кубчета и задушаваме до омекване на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар