Бишкотен блат

11/09/2013
от СелмаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 049
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с половината захар, а белтъците с останалата половина.

Смесете внимателно двете части и добавете леко брашното, ванилия и малко ром за аромат.

Сипете сместа в застлана с хартия за печене форма и изпечете в умерена фурна.

Изстинал блатът се реже на отделни платки и се слепят в крем по избор в зависимост от тортата, която приготвяте.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

галя
галя
14.09.2013 15:34
блатът е страхотен и може да използва с различан плънка и като кекс
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв