Овчарска кавърма

10/01/2013
Малина
отМалинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 232
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате агнешките дреболии в малко количество подсолена вода.
Отцеждате ги и ги нарязвате на дребно.

Бялата част от лука ги нарязвате на дребно и задушавате в олиото и 1 супена лъжица вода. Прибавяте доматите, листата на лука и магданоза нарязани на дребно, дреболиите заедно с бульон, в който са сварени, подправяте на вкус със сол и черен пипер.

Ястието го задушавате за 10 минути.

Разпределяте в гювечета, посипвате с настъргано обезсолено сирене, поръсвате и с прясно разтопено краве масло.

Запичате в силно загряна фурна.
подобни рецепти тук
5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар