Домати пълнени с извара

21/07/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Страхотно топло предястие, което е двойно по-вкусно, когато се приготви със свежи продукти от градината "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 921
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На доматите се изрязват капачетата, като се внимава да не се откъснат. Издълбава се вътрешността им.

Приготвя се плънката от изварата, дребно нарязаната вътрешност на доматите, яйцата и дребно нарязания магданоз или копър.

Доматите се пълнят със сместа, подреждат се в тава, поливат се с мазнината и се пекат в умерена фурна.

Поднасят се топли със зелена салата.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ирена
Ирена
20.08.2013 15:17
Когато авторите на рецептите не ни предоставят снимки на приготвеното от тях, ние избираме подходяща художествена фотография от нашата база данни или купуваме такава от специализиран сайт. Разминавания са възможни, ето защо насърчаваме нашите приятели готвачи да снимат това, което приготвят ;)
1
2
Мария
Мария
19.08.2013 20:45
Абе, хора, снимката е на домати пълнени със снежанка, а не с извара и вътрешността им! И не са печени !
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв