Ванилен крем

04/09/2013
Тоника
отТоникаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 954
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, захарта, прясното мляко и ванилията. Ако използвате шушулка, остържете вътрешната ѝ част и добавете само нея. Самата шушулка може да сложите в буркана си със захар и след известно време може да имате страхотна ванилова захар.

Разбитите съставки сложете на котлона и бъркайте, докато кремът се сгъсти. След това снемете и разбивайте, докато се охлади. Използвайте ваниления крем за гарниране и пълнене на сладки и сладкиши.

Забележка: за да стане по-лесно кремът, може да добавите 1 с.л. брашно преди да го сложите на котлона.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар