Пилешки пържоли с гъби и грозде

04/09/2013
Коста Стаменов
отКоста СтаменовНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 981
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите със сол и черен пипер. Полейте ги с малко лимонов сок и ги оставете да престоят на хладно за 30 минути.

Загрейте масло или олио в тиган и запържете пилешките пържоли до готовност. Извадете ги и в тигана добавете гъбите. Оставете да се задушат до готовност, прибавете гроздето, долейте бялото вино и овкусете със сол и пипер.

След няколко минути излейте леко сметаната и върнете пържолите съда. Оставете да клокнат и снемете от котлона. Може да овкусите с подправки по избор.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар