Пастет от зрял фасул

21/02/2012
Иванина
отИванинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 853
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареният боб, още топъл, се отцежда от водата и се пасира с преса.

Кашата се подправя с доматеното пюре, ситно нарязания праз, олиото, оцета, ситно нарязания магданоз и смляния чер пипер. Разбърква се добре, шприцова се в средата на чиния за салата и се украсява с маслини и клонка магданоз.

Пастетът може да се използва за приготовление на комбинирани салати, за пълнене на печени пиперки или домати.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар