Пържен шаран

02/07/2009
"Каквото и да ви говорят, шаранът е най-вкусен пържен!"
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Необходими Съставки

Приготвяне

Нарязваме лука на колелца, смесваме го с подправките, нарязания магданоз и оцета, натриваме порциите шаран с получената смес и ги оставяме да престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио.

Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с брашно и го изпържваме в останалото олио.

Посоляваме порциите преди поднасяне и ги поръсваме с магданоз.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 3
3 1
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Иванова
Ваня Иванова
29.04.2014 15:39
Много ми харесва тази рецепта, винаги така правя шарана и става невероятен:)!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията