Бяла риба в тесто

28/08/2013
Adeline
отAdelineНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо539
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно пилешките дробчета. Смесваме ги с разбитото яйце и филиягя бял хляб, на която сме махнали коричките. Добавяме ситно нарязания лук и подправките.

Върху всяко рибено филе поставяне по един пласт ситно настърган домат, отгоре полагаме пласт от плънката. Разделяме готовото тесто на 4 парчета и увиваме рибните филета.

Подреждаме увитата риба в предварително намазнена тава и печем до около 25-30 минути, до порозовяване на тестото.подобни рецепти тук
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар