Яребица с вино

01/12/2012
Наска
отНаскаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо997
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яребиците се нарязват на две. Пържат се в горещо масло. Като се позачервят, поръсват се със сол и черен пипер. Заливат се с размитото във вода доматено пюре и с виното. Варят се на тих огън.

Ако е нужно, долива се хладка вода. Сосът трябва да бъде много малко под птичите порции.

Отделно киселото мляко се разбива с брашното. Изсипва се в ястието и с него то кипва няколко пъти. Опитва се на сол.

Поднася се топло.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар