Пържена яребица

27/01/2013
Влади
отВладиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо988
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • яребици - бройки по желание
  • брашно – 20 гр. за всяка яребица
  • галета – 20 гр.
  • масло – 20 гр.
  • яйца – 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер.

Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак яйце.

Пържат се на умерен огън.

Поднасят се топли с отделно сервирани салати.

подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар