Сладко от маракуя

26/08/2013
от AdelineНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно издълбайте плодовата пулпа на маракуята. Залейте я със захарта и изцеден лимонов сок и оставете 24 часа в хладилник.

Сложете сместа на котлон и варете на тих огън до пълното разтваряне на захарта и сгъстяване на сладкото. Бъркайте непрекъснато.

Налейте готовото сладко в буркани с винт и стерилизирайте за 15 минути. След отваряне непременно дръжте в хладилник.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар