Яхния от дива свиня

03/02/2012
Маня
отМаняНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 503
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото не се измива от маринатата, а се вари заедно с част от нея, с корените, малко вода и част от виното.

Прави се запръжка от нарязаната на дребно сланина и брашното. Когато то стане златисто, запръжката се залива със сока от месото и се прибавят оцетът, остатъкът от виното, лукът, черният пипер, магданозът и горчицата.

Ястието се оставя да ври с тези прибавки още половин час. След това се изважда от соса, а последният се пасира.

Месото се нарязва на правилни порции, които се заливат със соса.

Сервира се с червени боровинки и парченцата сланина, които са извадени от соса преди пасирането му.подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар