Салата от зелен фасул

06/09/2013
от фаниНовак
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 194
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се отцежда, след като се бланшира до омекване и се изплаква под студена вода.

Яйцето се изпържва, като се разбърква. Прибавя се към фасула.

Сместа се полива със запърженото масло.

Поръсва се с дребно нарязания магданоз.

По желание може да се сложи вместо магданоз - копър и чесън.
подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар