Треска с пикантен сос

26/08/2013
Асмар
отАсмарНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо627
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на порции. Осоляваме я и я напръскваме със ситно нарязан магданоз. Оставяме я поне 30 минути на студено.

Разбиваме брашното с маслото, горчицата. Намазваме рибата с получената смес и я поставяме на дъното на подходящ съд. Отгоре добавяме ситно нарязания лук, каперсите и лимонов сок.

Покриваме ястието и задушаваме на тих огън до готовност.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар