Печени гълъби с грах

26/08/2013
от Ани ШаваршНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и олиото и запържваме ситно нарязания лук до златисто. Добавяме сланината, нарязана на ивици, и почистените гълъби. Изпържваме от всички страни.

Когато "запечатаме" месото, наливаме бялото вино и кипваме за 2-3 минути, доливаме бульона, овкусяваме с подправките и затваряме плътно.

Задушаваме ястието около 30 минути, след което добавяме граха и морковите и задушаваме до готовност на зеленчуците.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Angelova
Angelova
18.12.2013 22:17
абе вие луди ли сте?!?!?!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв