Паниран кашкавал с корнфлейкс
23/08/2013

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки

отДима НиколоваНовак
- Приготвяне
- Готвене
- Общо
- Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
- кашкавал - 400 г
- брашно - за овалване
- яйца - 3 бр.
- корнфлейкс - за овалване
Начин на приготвяне
Сложете кашкавала във фризер за 1 час, ако не използвате специален за паниране.
Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния.
Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна.
Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния.
Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна.
Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.подобни рецепти тук