Паниран кашкавал с корнфлейкс

23/08/2013
от Дима НиколоваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 001
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала във фризер за 1 час, ако не използвате специален за паниране.

Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния.

Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна.

Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар