Паниран кашкавал с корнфлейкс

23/08/2013
от Дима НиколоваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 782
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сложете кашкавала във фризер за 1 час, ако не използвате специален за паниране.

Нарежете парчето на 4 равни плочки. Разпределете брашното и корнфлейкса в чинии, разбийте яйцата в отделна чиния.

Загрейте незалепващ тиган с мазнина в него. Овалвайте всяко парче в брашно, яйце и корнфлейкс. Пускайте кашкавала да се изпържи от едната, а след това обърнете и от другата страна.

Поднесете панирания кашкавал с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар