Гаспачо с диня

20/08/2013
от Маргит ЕрменковаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираме доматите за няколко секунди в гореща вода, изплакваме ги със студена и остраняваме ципата им. Срязваме ги на две и махаме семките и вътрешността им.

Почистваме авокадото от кората и костилките, нарязваме го на ситно. Наситняваме и лука.

Отделяме около 100 г от динята, а останалата я разбиваме в блендер или с пасатор. Доаваме към нея и останалите продукти (без изварата) и пасираме до получаването на еднородна смес.

Подправяме супата със соса табаско и балсамовия оцет и отново разбиваме.

Поднасяме супата изстудена и гарнирана с кубчета диня и лъжица извара.
подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар