Печен бут от сърна

22/02/2010
от СоняНовак
"На ловджиите им е лесно - стрелят и толкова. А приготвянето на месото иска майсторлък!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 820
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата43
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист.

Заливаме с кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло.
подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 07:56
А от къде го вземате това сърнешко месо, че ми е малко интересно?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв