Топли заешки медальони

05/09/2012
от ГалинаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо527
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • заешко месо – филе 150 гр.
  • сланина – 20 гр.
  • черен пипер
  • брашно – 10 гр.
  • мас – 10 гр.
  • хляб – 2 филийки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се реже на медальони, които се начукват и тук - там се шпиковат със сланина.

Поръсват се със сол и черен пипер.

Панират се в брашно и се пържат в гореща мас.

Поднасят се върху филии пържен хляб, може и паниран в яйце.

Продуктите са за 2 порции топли заешки медальони.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар