Заешка чорба

19/05/2009
"Пилешката супа има голям конкурент за мястото си на трапезата ни в лицето на тази заешка чорба!"
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4-5
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Необходими Съставки

Приготвяне

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Най-популярните рецепти от категорията