Заешка чорба

19/05/2009
от dafowaНовак
"Пилешката супа има голям конкурент за мястото си на трапезата ни в лицето на тази заешка чорба!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 616
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • заек - 1 бр.
  • лук – 1 глава
  • моркови – 1 бр.
  • домати – 3 бр.
  • масло – 1 с. л.
  • яйца – 1 бр.
  • фиде
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в подсолена вода.

Обезкостявате, прибавяте ситно нарязания зарзават, заливате с бульона и доварявате. Малко преди да свалите чорбата от огъня, добавете фидето и маслото.

Застройте с яйце.
подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар