Хапки от сърна

14/06/2009
от кравароваНовак
"Вкусното дивечово месо си иска истински майстор, за да се получи толкова крехко!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 535
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

  • сърнешко месо – 500 гр. рибица
  • масло – 200 гр.
  • червен пипер - лют
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.

Маслото се сгорещява в тиган и в него се запържват за около 1 мин. нарязаната рибица, като се бъркат интензивно за да хванат коричка. Готви се на силен огън.

подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 07:56
От къде да взема сърнешко месо?
0
0
Добри
Добри
26.01.2016 16:58
Харесвам
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв