Медени гъбки

05/09/2012
николова
отниколоваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции20-25 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 496
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме всички продукти без канелата и месим меко тесто, като прибавяме постепенно брашно.

От готовото тесто оформяме малки топчета, които притискаме отгоре с помощта на натопена в канела тапа от шампанско или малко шишенце.

Пече медените гъбки в предварително загрята фурна до порозовяване.

След изпичане може да запълните празнинките на медените гъбки с малко шоколадов или меден крем.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар