Пилешки гърди по мексикански

18/08/2013
от Ангел Новак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 745
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете олиото с маслото и ги загрейте в дълбок съд. Запържете пилешките гърди до зачервяване - около 15 минути.

Овкусете със сол и черен пипер. Налейте брендито и много внимателно фламбирайте пилешкото месо.

Когато пламъците угаснат, добавете ситно нарязаните люти чушки, наситнения чесън и лют сос. Бавно налейте портокаловия сок и задушете около 25 минути под похлупак.

Поднесете пилешкото филе гарнирано със резени портокал и ситно настъргана портокалова кора.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар