Източен кус кус с фета сирене

14/08/2013
Dark Angel
отDark AngelНовак
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо648
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете кус кус-а в съд с капак и долейте врялата вода. Оставете да се запарва под капак, докато течността изцяло се абсорбира.

Отделете скилидките на чесъна, като запазите няколко небелени, а останалите нарежете ситно. В зехтина запържете нарязания на тънки полумесеци лук, нарязаното ситно чили и чесъна.

Кускусът се овкусява със сол се залива с запръжката. В тигана и още малко мазнина се запържват за кратко и небелените скилидки чесън. Добавят се парченца нарязано фета сирене, скилидките чесън и салатата се поднася с цяла купа върху масата.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар