Морковена пита

13/08/2013
от Василия ПетрушановаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 032
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа смесете пасираните моркови, маслото, брашното, захарта, ванилията и млякото, в което сте размили маята. От продуктите замесете меко тесто, което покрийте и оставете на топло да втаса.

Изчакайте сместа до удвои обема си. Прехвърлете я в предварително намазнена тава и пече в загрята на 180 градуса фурна за 60 минути или до получаването на златист загар.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мария Петрова
Мария Петрова
18.08.2015 15:24
Да не би брашното да е 500г; с 50г трудно би се получила пита
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв