Агнешка мешана скара

29/05/2009
daniela
отdanielaНовак
"Пригответе се за тежка вечер, че не се излиза на глава лесно с толкова агнешки вкусотии "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 019
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Два килограма от месото се смила на кайма. Кебапчетата се приготвят от 700 гр. кайма с кимион, черен пипер и мащерка.

От останалото месо се приготвят пържоли, които предварително начукваме и налагаме с кромид и поправки и престояват най - малко 24 часа

Кюфтетата от останалите 700 гр. с черен пипер, калоферче, лук, нарязани на ситно люти чушки (по желание) и джоджен.

Месото се изпича на скара, гъбите също. Мешаната скара се аранжира върху дървено блюдо, гарнира се с лимон и гъби и се поднася със салата по избор
подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

dancho.boev@abv.bg
dancho.boev@abv.bg
18.01.2013 15:58
Приятели,преди да публикувате дадена рецепта се посъветвайте евентуално със специалист да няма технологични грешки? Агнешката кайма се споява с белтък или мазнина от агнето! Какво ще я държи за да не се пръсне на скарата? Всяка грешна рецепта води до изхвърляне на продукти! Извинявам се за откровеността, но много от рецептите са Ви грешни! Поздрави!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв