Агнешки панирани котлети

25/05/2009
Стиляна
отСтилянаНовак
"Майстор си трябва за приготвянето на сочни агнешки котлети, с изяждането им всеки може да се справи "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 423
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се поръсват със сол и черен пипер. След това се панират в брашно, яйца и галета.

Непосредствено преди пърженето оформените полуфабрикати се потапят отново в разбитите яйца. Пържат се в маслена баня до златисто.

Слагат се в затоплено плато и се поливат със сгорещена мазнина.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар