Рибен пудинг

05/08/2013
Светлина Вълчева
отСветлина ВълчеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо435
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме рибните филенца в половината олио до готовност. Сваляме ги от котлона и ги накъсваме на парченца.

Доматите обелваме и нарязваме на кубчета. Задушаваме ге в остатъка от олиото до изпаряване на излишната течност. Сваляме от котлона и овкусяваме със сол и черен пипер.

Смесваме рибата и доматите. Добавяме предварително разбитите яйца и галетата. Така получената смес се изсипва във форма за пудинг и се пече 1 час на водна бaня в загрята на 170 градуса фурна.

Готовия пудинг се залива с маслото още докато е топъл. Поднася се с гарнитура от задушени картофи или сезонна салата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар