Пържоли Роро

02/08/2013
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 527
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,7 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 6 пържоли
  • гъби - 250 г
  • вино - 200 мл
  • сол
  • черен пипер
  • бял пипер
  • олио - 40 мл
  • кашкавал - 6 резена - около 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите тънко. Посолете ги от двете страни и ги поръсете с черен и бял пипер.

Подредете ги в подмазнена тава и добавете почистените и нарязани гъби. Полейте с още малко олио и сложете капак или фолио на тавата.

Изпечете пържолите до готовност. Махнете покривалото поставете по парче кашкавал върху всяка пържола и върнете във фурната да се разтопи.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар