Строганов с говеждо месо

29/07/2013
Асмар
отАсмарНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 243
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме хубаво говеждото месо, след което го нарязваме на тънки жулиени, напречно на мускула.

Загряваме маслото и запържваме лука до покафеняване. Когато омекне добавяме и говеждото месо. Овкусяваме със сол и черен пипер и пържим още 5-6 минути.

Когато месото се запече от всички страни, поръсваме с брашното и пържим още 3-4 минути на умерен огън.

Заливаме ястието със сметаната, разбъркваме за да се разтвори брашното и варим още 4-5 минути. Добавяме кетчупа и сваляме от огъня.

Сервираме с гарнитура от ориз.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар