Патешки джобчета с кашкавал

30/07/2013
от Адриян ПавловНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 031
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите и ги настъргваме с едро ренде. Наситняваме чесъна. В дълбок съд сгорещяваме малко олио и запържваме чесъна до златисто. Прибавяме доматите, овкусяваме със сол, черен пипер и 1 ч.л. захар и варим на умерен огън до изпаряване на излижната течност.

Начукваме патешките шницели, овкусяваме ги със сол и черен пипер и ги срязваме на две. Срязваме на две и листовете шунка. Поставяме по 1 парче шунка върху всеки шницел, поръсваме с малко кашкавал и сгъваме на две, като фиксираме отвора с клечки за зъби.

Изпържваме шницелите в сгорещена мазнина от двете страни. Поднасяме патешкото със соса в сосиера. По желание наръсете със ситно нарязан магданоз и добавете гарнитура по избор.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар