Омлет с тиквички и яйца

25/07/2013
от MartaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 458
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте тиквичките и ги накиснете за 30 минути в подсолена вода. Извадете ги, нарежете ги на кръгчета или по-едри парченца, посолете ги и ги оставете за още 30 минути да се отцедят от излишната вода.

Към отцедените тиквички добавете сиренето, което сте натрошили на едро.

Разбийти хубаво яйцата. Загрейте зехтина и сипете вътре яйцата. Изчакайте 1-2 минути и добавете тиквичките.

Когато омлетът се запече от едната страна го обърнете и допечете на слаб огън и от другата. Поднесете веднага.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Тя
Тя
21.11.2013 17:49
Ами това червеното питат какво е... като не е оригинална снимката, ще се чудим дълго!
0
0
веселка
веселка
28.07.2013 23:21
А това червеното на снимката какво е
0
0
ТОЙ
ТОЙ
28.07.2013 01:28
За колко човека е,с тези шест бр. яйца.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв