Пълнени яйца с херинга

21/10/2011
sandra
отsandraНовак
"Уникално предястие с риба - хапваш и забравяш за всичко друго "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 022
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 7 бр.
  • риба - херинга – 2 бр. солено филе
  • майонеза – 3 с. л.
  • лук – 1 глава
  • копър – 2 с. л.
  • подправка за риба – 1/4 ч. л.
  • сирене – топено 200 гр.
  • масло – 4 с. л.
  • домати – 1 бр.
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете сварените яйца на половинки, извадете жълтъка, от долната страна на белтъка изрежете малко парче за устойчивост.

Рибното филе нарежете на ситно, смесете с майонезата, ситно нарязания копър, малко ситно нарязан лук и подправките. Разбъркайте добре и напълнете белтъците.

Разбийте топеното сирене, маслото, жълтъците и пипера.

Наредете пълнените яйца върху подходящ съд и отгоре с помощта на шприц оформете със сирения крем. Украсете с парченце домат.

подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар