Фарширована сардина

11/07/2013
от Ваня ЛиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо365
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, лютата чушка и чесъна на много ситно. Загравяме мазнината и ги запържваме до зачервяване. Когато омекнат сваляме от котлона и оставяме настрана да се охладят. Овкусяваме ги с подправките на вкус.

Нанасяме тънък слой от запържените зеленчуци върху добре почистените рибни филенца. Навиваме ги и ги забождаме с клечки за зъби.

Подреждаме ги в предварително намазнена тавичка и печем около 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Изпечените филенца се напръскват с прясно изстискан лимонов сок и зехтин.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар