Гаспачо ала Пенелопе Крус

10/07/2013
Адела Петрова
отАдела ПетроваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо762
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се обелват и настъргват на ренде или се наситняват с блендер. Нарязваме на ситно и останалите зеленчуци. Сипваме всички продукти в дълбок съд.

Добавяме около 500 мл студена вода, 2-3 ч.л. зехтин, оцет и подправки на вкус. Разбиваме за кратко с миксер и прибираме поне за 3 часа в хладилник.

Гаспачото се поднася студено, с крутони и наръсено с магданоз.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар