Ярешко в плодов сок

03/07/2013
от ВасилеваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ярешкото на порционни парчета и го мариновайте с прясно изстискан протокалов сок, лимонов сок и бренди. Добавете нарязания чесън, сол и черен пипер на вкус и оставете да престои поне 12 часа на студено в хладилник.

Отцедете маринованото ярешко месо, облейте го със зехтин и 1 ч.ч. гореща вода и го сложете да се пече за 60-70 минути в умерена фурна, като от време на време го заливате със соса от печенето. При нужда долейте още малко вода.

Сервирайте полято със соса от печенето и гарнитура от сварени макарони поръсени с кашкавал.

подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Митко Марков
Митко Марков
27.11.2013 12:34
Само не знам как ярешко ще се изпече за 60- 70 мин.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв