Пържени пилешки шишчета

25/06/2013
от Ани ШаваршНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 400
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо и бекона на кубчета и ги овкусяваме с черен пипер и сол.

Нанизваме шишчета, като редуваме пилешко месо, гъби, бекон. /Можем да добавим зеленчуци по избор/.

Готовите шишчета потапяме последователно в разбитите яйца и галета и пържим до готовност в силно сгорещена мазнина.

Можем да гарнираме със салата.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар