Мариновани телешки шишчета

24/06/2013
Marta
отMartaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 758
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го с помощта на кърпа или домакинска хартия и го нарежете във форма, подходяща са шишове.

Нарежете лука на шайби и го смесете с телешкото месо.

Мариновайте го с черен пипер и сол на вкус и го полейте с оцет. Оставете поне 6 часа в хладилник на студено.

Почистете месото от лука и го нанижете на дървени шишове. Печете равномерно от всички страни до готовност.

Шишчетата се поднасят с резен лимон и поръсени със ситно нарязан пресен лук.

подобни рецепти тук
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар